*Chef's Table (koken bij u thuis) is tot nader order niet mogelijk
Welkom aan de Chef's Table!
De belangrijkste tafel van het restaurant is de zogeheten Chef's Table. Aan deze tafel worden alleen de bijzonderste gasten uitgenodigd door de chef zelf, om zo een bijzondere culinaire avond te beleven.
Deze VIP-tafel staat.... in uw eigen huis!
Voel u rijk, met uw eigen privé chef die de lekkerste geuren uit uw keuken laat komen.
Titel dia
Schrijf uw onderschrift hier
Knop
Titel dia
Schrijf uw onderschrift hier
Knop
Titel dia
Schrijf uw onderschrift hier
Knop
Titel dia
Schrijf uw onderschrift hier
Knop
Titel dia
Schrijf uw onderschrift hier
Knop
Titel dia
Schrijf uw onderschrift hier
Knop
Titel dia
Schrijf uw onderschrift hier
Knop
Titel dia
Schrijf uw onderschrift hier
Knop
Titel dia
Schrijf uw onderschrift hier
Knop
Titel dia
Schrijf uw onderschrift hier
Knop
Titel dia
Schrijf uw onderschrift hier
Knop
Titel dia
Schrijf uw onderschrift hier
Knop
Titel dia
Schrijf uw onderschrift hier
Knop
Titel dia
Schrijf uw onderschrift hier
Knop
Titel dia
Schrijf uw onderschrift hier
Knop
Titel dia
Schrijf uw onderschrift hier
Knop
Het menu wijzigt met de seizoenen, dus neem regelmatig een kijkje in de menulijst.
Vlees
1) Beenham
met honing en whisky, geserveerd met asperges
met roomboter/ei /ham saus € 14,70
2) Hertengoulash
of hazengoulash, geserveerd met rode kool en appeltjes, naar keuze knolselderiepuree (afhankelijk van het seizoen), aardappelpuree of spätzle € 19,95 3) Runder-stoofvlees,
met (handgemaakte) frietjes en stoofperen of zelfgemaakte appelcompote met kaneel. € 14,70 4) Gevulde varkensrollade, geserveerd met gebakken aardappelen a la chef € 12,60 5) Varkenshaas
met paddenstoelen-roomsaus, geserveerd met aardappelpannenkoekjes € 14,70 6) Kogelbiefstuk
met peperroomsaus, geserveerd met een gepofte aardappel met kruidenboter € 16,80 7) Saté
van kip of varken met een heerlijke satésaus, kroepoek en atjar tjampoer, geserveerd met frietjes € 12,60
Vis
8) Mosselen,
gekookt in witte wijn met diverse groente, geserveerd met frietjes of stokbrood met kruidenboter € 12,60 9) Gerookte zalm
in een bladerdeegjasje, geserveerd met gevulde paprika’s met een kaaskorstje en rijst. € 14,70 10) Kabeljauw
met kappertjes-botersaus geserveerd met peultjes en peterselieaardappelen € 12,60
Vegetarisch
11) Notenballetjes
met tomatensaus, geserveerd met gegratineerde aardappels en perziken. € 14,70 12) Preiballetje
met een rijk gevulde fusilli tricolore € 11,55
Nagerechten
1) Bitterkoekjespudding
met vruchtensaus € 4,15 2) Trifle
€ 4,15 3) Warm appelgebak
met slagroom € 4,15 4) Trio
van diverse nagerechtjes € 6,25 5) Flensjes
gevuld met banaan overgoten met chocoladesaus € 4,15 6) Chocoladetrio, straciatelli mousse, chocolade-crème € 5,20 7) Aardbeientrio, aardbeien-smoothy, aarbeien-bavarois, flensjes gevuld met banketbakkersroom en aardbeien € 7,30 8) Kaasplateau
met noten en vruchten geserveerd met stokbrood en toast (geschikt voor 2 personen) € 12,55
Alle gerechten worden geserveerd met 2 soorten warme groenten en een salade. Groente uit de vergeten keuken en van het seizoen. Daarnaast met een diversiteit van aardappelen. Bon appetite!!
Alle op de website genoemde prijzen zijn gebaseerd op een afname van een minimum aantal personen. Mail ons voor een op maat gemaakte offerte.
copywrite: J. Kolderie (webmaster@acscatering.nl) Antoinette's Cateringservice Emmen